Agenda
Onze respijt- en ontspanningsdagen zijn gericht op de naasten en families van kinderen met een handicap of ernstige ziekte, ongeacht de leeftijd van het kind. Tenzij anders vermeld, vinden deze plaats van 9.30 uur tot 15.30 uur. Het is nodig zich in te schrijven.
Het doet ons genoegen om u de planning van de respijtdagen van dit begin van 2020 te kunnen doorsturen om nieuwe energie op te doen bij Casa Clara:
– Donderdag 23 januari: Ouderdag
– Dinsdag 28 januari : Ouderdag
– Donderdag 6 februari : Ouderdag
– Vrijdag 14 februari : Ouderdag voor de koppels (Valentijnsdag)
– Donderdag 20 februari : Ouderdag
– Vrijdag 6 maart : Ouderdag.

Stipt oragniseren we ook permanencies voor naasten en professionals om kennis te maken en om onze Casa Clara te laten ontdekken. Ze gaan door tussen 9u30 en 11u30. Het is niet nodig zich in te schrijven.
– Vendredi 31 janvier
– Mardi 3 mars.

Voorwaarden
Dankzij verschillende inkomsten (subsidies, giften, sponsoren, partners), wordt het ons mogelijk gemaakt om momenten van respijt en ontspanning aan te bieden middels een kleine bijdrage in de kosten :

  • 15€ / persoon
  • 10€ / kind (< 12 jaar)

Het financiële aspect mag echter uw respijt, of die van uw familie, niet in de weg staan. Wij zijn steeds bereid te luisteren, in alle vertrouwen, respect en discretie.
Deelname aan een respijtdag kan enkel op basis van inschrijving en na een telefonisch onderhoud met een lid van ons team.
Een getuigschrift van de ernstige ziekte of de handicap van uw kind is vereist bij inschrijving.

Blijf geïnformeerd
U kunt het formulier van onze contact pagina invullen, om alle nuttige informatie betreffende Casa Clara vzw te ontvangen: data van respijtdagen, bijzondere activiteiten, zoals open deur dagen, evenementen, nieuwe partner, enz. Tevens kunt u ons volgen via onze Facebook pagina Facebook, die u zonder meer kunt “liken” en “delen”.