Casa Clara is een vereniging die geen herhaaldelijke of structurele subsidies ontvangt. Om de financiële bijdrage van de begunstigden tot een minimum te beperken, wordt het project gefinancierd door schenkingen, mecenaat en sponsoring.
Om haar activiteiten in stand te houden en nieuwe projecten te ontwikkelen, heeft Casa Clara een waardevolle ondersteuning nodig.

Verschillende manieren om ons te helpen
 • Maak een eenmalige of permanente schenking via overschrijving op de rekening van Casa Clara vzw, IBAN: BE90 9730 4687 0232 – BIC: ARSPBE22 – Communicatie: Schenking.
  Opmerking : Geen fiscaal attest.
 • Nodig naasten uit om een bijdrage aan Casa Clara te schenken ter gelegenheid van een bruiloft, geboorte, overlijden, verjaardag, collecte in de kerk …
 • Organiseer een benefietevenement met vrienden of collega’s voor Casa Clara, stel ons gerust uw project voor.
 • Steun Casa Clara als sponsor of mecenas.
 • Heeft u andere ideeën, aarzel dan niet om ons te contacteren om erover te praten.
Lid worden
 • Wilt u ons uw sympathie en steun tonen door lid te worden, neem dan contact met ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten en evenementen.
 • Wilt u zichin onze vereniging inzetten door actief lid te worden, neem dan contact met ons op om ons uw motivaties voor te stellen.
 • Betaal uw jaarlijkse bijdrage van 30 € op rekening van Casa Clara vzw, IBAN: BE90 9730 4687 0232 – BIC: ARSBE22 – Communicatie ‘bijdrage + jaar’.

Onze donateurs, sponsoren en subsidies
Ze hebben elk op hun manier Casa Clara gesteund en we danken hen van harte.

Sponsoren

 • Magenta – magenta-bxl.com – Graphisch Studio: Afdrukkingen en kleurproefdrukken van het logo.
 • Weleda Belgique – www.weleda.be :Levering van verzorgingsproducten en monsters.
 • Acticlean – www.acticlean.be : Financiële ondersteuning om de eerste respijt- en ontspanningsdagen te organiseren
 • Eu-Turn – www.eu-turn.com : Ontwerpen van de logo en de website
 • Auberge de la Roseraie – aubergedelaroseraie.be : Voorbereiden van foie gras verkocht door en ten voordele van Casa Clara einde van 2014.

Steun van Stichtingen
De vzw Casa Clara kon haar project van respijt- en ontspanningsdagen starten dankzij de steun van de Koning Boudewijnstichting en de Nationale Loterij als onderdeel van de projectoproep Hors-Pistes 2013.
In november 2015 selecteerde de Stichting tegen Kanker ons project “Welzijn van families geraakt door de kanker van een kind” en Casa Clara kreeg toen een beurs gedurende twee jaar. Voor meer informatie, nodigen wij u uit om de website van de Stichting Tegen Kanker te bezoeken.
We danken de Koning Boudewijnstichting en de Stichting tegen Kanker van harte voor hun erkenning en onschatbare steun.

De Franse Gemeenschapscommissie
In juli 2018 ontving Casa Clara gedurende 6 maanden een subsidie van de Franse Gemeenschapscommissie (Cocof) in het kader van ‘speciale en innovatieve projecten’. Deze werd verlengd in het kader van een financiering in samenwerking met CAP48 voor een beperkte duur van 2 jaar.
Casa Clara heeft in 2021 een nieuwe subsidie van de Franse Gemeenschapscommissie gekregen.
Logo Francophones Bruxelles  CAP48 RTBF POS_RVB


Onze partners
Deze tonen hun steun aan Casa Clara door ons de families die ze opvolgen door te sturen. We zijn erg blij om met deze partners hand in hand te werken:

.