Programma lente 2020

We zijn blij om het respijtprogramma voor de komende maanden met u te delen om uw batterijen op te laden in Casa Clara:
- Vrijdag 6 maart : Ouderdag
- Donderdag 19 maart : Ouderdag
- Zaterdag 21 maart : We zullen aanwezig zijn op de familiedag van het Trisomy 21 Festival in het Cultureel Centrum van Ukkel. Veel activiteiten worden aangeboden van 19 tot 22 maart (zie het programma op https://www.facebook.com/festivaltrisomie21/ of neem contact op met festivaltrisomie21@gmail.com).
- Woensdag 25 maart : Chat-ontbijt tussen ouders van 9.00 tot 11.30 uur
- Vrijdag 3 april : Ouderdag
- Woensdag 8 april : Dag voor broers en zussen, met activiteiten per leeftijdsgroep en afhankelijk van het aantal deelnemers.
- Donderdag 30 april : Ouderdag.
 
Onze respijt- en ontspanningsdagen zijn bedoeld voor families van kinderen met een handicap of een ernstige ziekte, ongeacht de leeftijd van het kind. Tenzij anders vermeld, vinden ze plaats van 9:30 tot 15:30 uur. Aanmelden is noodzakelijk omdat het aantal deelnemers beperkt is. De bijdrage in de kosten bedraagt 15€/pers en 5€/pers voor ontbijt op 25 maart.
 
Wij nodigen u uit om deze informatie te delen met eventueel geïnteresseerden en aarzel niet om contact met ons op te nemen met eventuele vragen of specifieke verzoeken. We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten tijdens onze activiteiten.
 
Fanny en het team van Casa Clara