Agenda

De sanitaire situatie dwingt ons tot aanpassingen waardoor iedereen gerustgesteld kan worden, om ten volle te kunnen genieten van een rustpauze.
De belangrijkste wijziging is dat elk moment van respijt alleen op afspraak en individueel of voor twee personen van dezelfde familie (koppel of ouder/broer of zus) plaatsvindt.
Om toch uw herademing te kunnen inplannen stellen we een paar datums voor in onze respijtagenda zie Actu.
Voor de rest verzekeren wij u dat alles in het werk wordt gesteld om u een veilig moment van rust te bieden.

Voorwaarden
Dankzij verschillende inkomsten (subsidies, giften, sponsoren, partners), wordt het ons mogelijk gemaakt om momenten van respijt en ontspanning aan te bieden middels een kleine bijdrage in de kosten :

  • van 5 tot 15€ / persoon, afhankelijk van de activiteit

Het financiële aspect mag echter uw respijt, of die van uw familie, niet in de weg staan. Wij zijn steeds bereid te luisteren, in alle vertrouwen, respect en discretie.
Deelname aan een respijtdag kan enkel op basis van inschrijving en na een telefonisch onderhoud met een lid van ons team.
Een getuigschrift van de ernstige ziekte of de handicap van uw kind is vereist bij inschrijving.

Blijf geïnformeerd
U kunt het formulier van onze contact pagina invullen, om alle nuttige informatie betreffende Casa Clara vzw te ontvangen: data van respijtdagen, bijzondere activiteiten, zoals open deur dagen, evenementen, nieuwe partner, enz. Tevens kunt u ons volgen via onze Facebook pagina Facebook, die u zonder meer kunt “liken” en “delen”.