Casa Clara zal vanaf 2 juni 2020 geleidelijk aan weer opengaan

Na vele weken thuis te zijn geweest, delen we graag met u dit nieuws dat u net zo gelukkig zou moeten maken als wij:
een geleidelijke heropening van Casa Clara vanaf dinsdag 2 juni.
We hebben onze oase van rust opnieuw ingericht en de nodige sanitaire voorzieningen getroffen om in alle veiligheid en in alle rust momenten van respijt te kunnen bieden.
De sanitaire situatie dwingt ons tot aanpassingen waardoor iedereen gerustgesteld kan worden, om ten volle te kunnen genieten van een rustpauze.
De belangrijkste wijziging is dat elk moment van respijt alleen op afspraak en individueel of voor twee personen van dezelfde familie (koppel of ouder/broer of zus) plaatsvindt.
Voor de rest verzekeren wij u dat alles in het werk wordt gesteld om u een veilig moment van rust te bieden.
Wij zijn beschikbaar als u vragen of zorgen heeft.
U hoeft ons alleen maar te bellen op 0473/205632 om te weten te komen wat wij u kunnen bieden.

Tegelijkertijd zetten we onze afstandsformules voort voor degenen die zich niet kunnen verplaatsen:
– Onze twee “Respijt chats” per week: dinsdag 14u tot 16u en vrijdag 10u tot 12u of elke andere tijd die u beter uitkomt.
– We nodigen u ook uit om virtueel in kleine groepjes ouders te ontmoeten voor een rustpauze in uw dagelijks leven. Deze online momenten van respijt kunnen op verschillende tijdstippen worden aangeboden op basis van uw wensen. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en we maken een afspraak om uit te wisselen en nieuwe energie opdoen met een van onze begeleiders.

We nodigen u uit om deze informatie door te sturen naar iedereen waarvan u denkt dat hij of zij erdoor getroffen is en we kijken ernaar uit om u binnenkort te ontmoeten.
Fanny en het Casa Clara’s team van begeleiders