Programma deze herfst 2019

Het doet ons genoegen om u de planning van de respijtdagen van dit najaar te kunnen doorsturen om nieuwe energie op te doen bij Casa Clara:
– Donderdag 17 oktober: Ouderdag
– Woensdag 30 oktober: Dag voor broers en zussen met activiteiten per leeftijdsgroep
– Vrijdag 8 november: Ouderdag
– Donderdag 14 november: Ouderdag
– Vrijdag 15 november: familieavond in het Circus Bouglione in Brussel om 18.30 uur, aangeboden door Alexandre Bouglione in samenwerking met Afiliatys (toegang voor personen met beperkte mobiliteit).
– Vrijdag 22 november: Dag voor moeders die begeleid worden door de SAPHAM.
– Dinsdag 3 december: Ouderdag
– Maandag 16 december: Ouderdag.
Onze respijt- en ontspanningsdagen zijn bedoeld voor families van kinderen met een handicap of een ernstige ziekte, ongeacht de leeftijd van het kind. Tenzij anders vermeld, vinden ze plaats van
9:30 tot 15:30 uur. Aanmelden is noodzakelijk omdat het aantal deelnemers beperkt is. De bijdrage in de kosten bedraagt 10€/pers. 5€ voor personen jonger dan 12 jaar.
Let op:
– Aanstaande zondag 13 oktober opent de slotavond van CAP48 met de getuigenis van een familie die Casa Clara goed kent en we zullen vanaf 20:20 uur live op La Une zijn. Dus zet uw TV maar aan om u een beeld te vormen wat wij onder respijt verstaan.
– Op zaterdag 19 oktober nemen we deel aan de Petit Salon du Soutien et de Répit, georganiseerd door Handyfriend in Espace Lumen in Elsene, met tal van activiteiten die openstaan voor iedereen van 11.30 tot middernacht. Voor meer informatie https://www.facebook.com/events/1212313458948660/ of www.handyfriend.be.
Wij nodigen u uit om deze informatie te delen met eventueel geïnteresseerden en aarzel niet om contact met ons op te nemen met eventuele vragen of specifieke verzoeken.
We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten tijdens onze activiteiten.
Fanny en het hele Casa Clara team.