Online wijnverkoop – Editie 2021 – AFGESLOTEN ACTIE – Dank u wel allemaal

Wij zijn zeer verheugd u deze tweede editie van de wijnverkoop ten gunste van Casa Clara aan te bieden, met de steun van Vins Pirard.
Er gaat niets boven een goede wijn of delicate bubbels om te genieten van die kostbare momenten met familie en vrienden die we zo hebben gemist.
Simon Pirard heeft voor ons een mooie assortiment van vijf wijnen geselecteerd, aangevuld met een Crémant d’Alsace Brut, die zowel de neus als het gehemelte in verrukking zal brengen.

Het doel van deze solidariteitsverkoop is geld in te zamelen om onze missie voort te zetten aan de zijde van de families van kinderen met een beperking of een ernstige ziekte. De gezondheidscrisis heeft het leven van deze gezinnen zwaar getroffen en hun behoefte aan respijt is nog toegenomen.
De subsidies waarover wij beschikken blijven beperkt en de activiteiten die wij organiseren worden gefinancierd uit eigen middelen, dankzij giften en solidariteitsacties.
Dankzij uw bijdrage kunnen wij respijtmomenten organiseren waarbij ouders elkaar kunnen ontmoeten en genieten van verzorging en van een luisterend oor.
Wij danken u voor uw enthousiasme en uw vrijgevigheid.
Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

Online bestelformulier – Klik hier
Uiterlijk op 15/11/2021 terug te sturen.
Uw bestellingen worden overal in België gratis geleverd door het bedrijf Pirard, waarvoor wij ze bedanken.